Fire ting, der kan give din campingtur et strejf af luksus

By:

Luksus er sjældent noget, som man forbinder med en campingferie. Ikke at det behøver at være primitivt, men det er ofte en mere minimalistisk form for ferie, hvor man har fokus på at være sammen med de mennesker, som man godt kan lide, og at nyde naturen. Men du kan sagtens skabe små lommer af luksus. Det kan være en god ide at se på det. I denne artikel, der er skrevet i samarbejde med campingtur.nu, giver vi dig fire bud på ting, det kan være en ide at overveje til campingferien for at give den et strejf af luksus. 

1. Campingvinglas

De fleste elsker et godt glas vin, når de slapper af på campingferien. Du kan selvfølgelig drikke vinen af dine almindelige glas, men det giver lige et løft og et strejf af luksus, når du drikker den af vinglas. På campingtur.nu kan du købe campingvinglas i polycarbonat. Det er et holdbart materiale, der sagtens kan holde til at ligge og skramle rundt i campingvognen. 

2. En god stol

Der findes en lang række forskellige former for campingstole. Når du skal finde den helt rigtige, er det en god ide for dig, at du tager dig tid til det. Samtidig kan det også betale sig for dig, at du bruger lidt flere penge på stolen, end du måske havde tænkt. Du får nemlig en bedre kvalitet, når du bruger flere penge. Det er derfor helt sikkert værd for dig at overveje. Tænk på den lille luksus det er at sidde og sole eller læse en bog i en god stol. 

3. Gulvvarme til campingvognen

Hvis du tager på campingferie på alle tidspunkter af året, er du måske lidt træt af at skulle træde ud på et iskoldt gulv om morgenen. Det problem kan du heldigvis nemt løse ved at lægge gulvvarme i gulvet på campingvognen eller autocamperen. Det gør det også meget rarere for jer at opholde jer indenfor på en kold og regnfuld dag. På campingtur.nu kan du købe ruller med folie, der kan give jer gulvvarme. Er du lidt fiks på fingrene, er det nemt selv at montere. 

4. Solceller til at producere strøm med

Er du træt af at bøvle med at skulle slutte din campingvogn til strømmen, når I kommer til en ny plads? Eller vil du gerne kunne campere et sted, hvor der ikke er strømstik, men hvor du stadig har mulighed for at lade for eksempel din telefon op? Så kan det være en god ide for dig, at du køber nogle solceller til campingvognen. På den måde kan du stå for din egen strøm. 

Posted in: Campingtur.nu