Find nemt oppyntning til din butik

By:

Der er mange højtider, hvor ens kunder sætter pris på, at man pynter sin butik op. Det er typisk jul og påske og for at markere årstiderne. Der kan dog også være andre højtider, der er værd at markere. Det kommer også lidt an på, hvilken type butik man har. Hvis man kombinerer oppytningen med nogle gode tilbud, vil det helt sikkert lokke flere kunder til. 

Hos brondsholm.dk har de specialiseret sig i at sælge pynt til butikker. De har derfor et stort udvaæg af pynt til alle tænkelige højtider og årstider. Pynten er lavet i en god kvalitet, så man kan bruge den år for år. Det kan dog være en god ide løbende at supplere sin pynt, så kunderne oplever, at det ændrer sig lidt fra år til år. 

Er pynt nødvendig?

Tjener man flere penge på at pynte sin butik op. Det er et svært spørgsmål. Hvis det er op til jul, kan det være, at man ville have tjent lige så mange penge alligevel. Alle går dog inde i en lille juleboble til jul. Hvis man vælger ikke at pynte sin butik, vil folk synes, at det er mærkeligt. Så kan det være, at de vælger en anden butik.

Julepynten kan også være med til at sætte dem i den rette stemning. Når man er glad og positiv, vil man som regel have lyst til at købe mere. Det er jo godt for forretningen. 

Hvis du gerne vil prøve af, om oppyntning virker, kan du jo vente en uge eller to, og så først pynte op der i forhold til de andre butikker. Måske betyder det ikke noget, måske betyder det noget. Om ikke andet er det jo også hyggeligt for dig og dine ansatte at gå og kigge på. Det kan også være med til at gøre jer i godt humør, og glade ekspedienter er også med til at sælge flere varer. 

Posted in: Brondsholm.dk