Find kageforme i de figurer, du ønsker

By:

Med kageforme i forskellige figurer er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke smukke kreationer, du kan skabe. Du kan for eksempel sammensætte kvadratiske og runde kageforme, og de forskellige figurer kan bringe et simpelt, men helt unikt frem i fødselsdagskagen eller personalekagen.

Med kvaliteten i højsædet

Hos ABAshop.dk forhandler vi primært mærkerne Zenker og Dr. Oetker. Det gør vi fordi, det er populære kvalitetsmærker. På den måde ved vi, at vi leverer de bedste produkter til vores kunder. Der er desuden også 10 års garanti på vores køkkenudstyr, så du kan trygt sætte din lid til de produkter, du bestiller fra os. De fleste af vores kageforme har også en slip-let funktion, hvilket betyder, at kagen forbliver intakt, når den skal ud af formen.

Mix og match efter dit ønske

Du behøver ikke at gå på kompromis med hvad, du ønsker at bage med, når du handler hos os. Vi går nemlig op i, at vores udstyr er prisvenligt, så alle kan være med. Det betyder også, at du kan købe lige præcis de kageforme, der skal til for at bringe dit kageprojekt til verden. Med vores kageforme kan du skabe flotte resultater om end kagen skal bruges til en picnic i parken, til den store bryllupsdag eller måske til konfirmationen. Lige meget hvad, så har vi en løsning til dig iblandt vores sortiment.

Køb din kageform allerede i dag

Gå på opdagelse i vores brede udvalg af kageforme i forskellige figurer og sammensæt dem alt efter dine behov og ønsker. Har du spørgsmål eller andre henvendelser, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte vores dygtige og professionelle team. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit næste kageprojekt.

Posted in: Køkkenudstyr