Du kan få stor gavn af en Elcykel

By:

Det lyder måske som en modsætning. En cykel hvor der er monteret en motor. Ideen med en cykel er jo netop, at man skal komme frem ved egen kraft. Men faktisk er en elcykel en ting som rigtig mange med fordel kan benytte.

En elcykel er i princippet bare en almindelige cykel, hvor der er påmonteret en hjælpemotor. En elcykel har grundlæggende tre komponenter som en almindelige cykel ikke har. På en elcykel er installeret en motor, et batteri og et elsystem. En elcykel fungerer således, at den monterede elektromotor på enten for- eller baghjulet bliver aktiveret ved en sensor, som opfatter, når cyklisten har brug for hjælp til at træde i pedalerne, og derved sender energien ud i pedalerne. Derved skal pedalerne stadig trædes rundt for at elmotoren virker, og sender sin kraft ud i pedalerne. Batteriet er selve kernen i elcyklens mekanisme. Det er her, at der lagres energi, som er klar, når der er behov for det.

Der er rigtig mange situationer, hvor en elcykel kan være en oplagt løsning. Det siger sig selv, at en elcykel kan være nyttig, når man kører op ad stejle bakker. Altså kører du ofte i et område med bakker, så kan elcyklen være et alternativ til anden transport. Synes du, at det ofte er lidt for langt og at det er lidt for hårdt at køre på cykel på arbejde? Så kan det være en elcykel, der gør forskellen. For du skal også tænke på, at du ud over at få motion, også sparer miljøet for CO2 udledning, hvis du tager elcyklen i stedet for bilen om morgenen på arbejdet. Generelt kan du hente større glæde ved at cykle ved at benytte en elcykel. En super løsning for ældre, for folk der ikke er vant til at cykle, for folk der kører meget, for dem der skal transportere produkter via deres cykel og for mange andre.

Elcykler kom første gang til Danmark i slutningen af 1990’erne, Men det er først de seneste år, at disse for alvor har vundet indpas og er blevet populære. Forklaringen på populariteten er at moderne elcykler efterhånden ligner andre cykler. Hos Bikesport.dk har de et stort udvalg af elcykler til mange behov. Her kan du få elcykler fra producenter som Fokus, Kildemoes, Kalkhoff og Scott. Du kan både bestille online og få leveret, men du kan også afhente i den fysiske butik i Holbæk, og der er altid hurtig leveringstid.

Generelt kan du hos Bikesport.dk få alt du skal bruge til at blive klar til cykelsæsonen. Dette omfatter naturligvis også cykler uden motor.

Posted in: Uncategorized