Biofreeze for kølende smertelindring

By:

Hvis du arbejder som fysioterapeut, massør, kiropraktor, eller anden professionel behandling, så har du sikkert oplevet, at flere klienter kommer ind med muskelsmerter og muskelømhed. Mange døjer med ømme muskler efter sportsaktiviteter eller anden aktivitet såsom havearbejde, hvor muskler bruges aktivt. Smerterne er vigtige at behandle, da det kan gå udover klienternes søvnkvalitet og sidste ende nedsætte deres livskvalitet. Heldigvis findes der biofreeze, som er en effektiv og kølende form for smertelindring og man kan opnå optimal effekt efter kun to til tre behandlinger.

Få biofreeze til dine klienter

Hvis biofreeze lyder som noget, der kunne være nyttigt for dine klienter, så besøg YourCare, som forhandler en række af biofreeze produkter. Biofreeze er nemlig en produktserie, hvor alle produkterne har den kølende effekt mod smerter, men bruges til forskellige ting. Serien indeholder eksempelvis en spray, som er god under atletiske aktiviteter og en roll-on som er god til selvbehandling. Biofreeze er god til smertelindring, men kan faktisk også bruges til forebyggende behandlinger mod smerte, såsom massage, genoptræning og behandlinger med ultralyd. Produktserien kan bruges op til fire gange om dagen og er især effektiv ved ryg- og nakkesmerter, lændesmerter, ledsmerter og selvfølgelig muskelømhed generelt. Måden hvorpå biofreeze virker, er, at den kølende effekt går ind og dæmper hævelse og ømhed. Gradvist forsvinder væsketrykket, som irriterede nervespidserne og forårsagede smerterne.

Køb hos en kompetent forhandler

Hos YourCare går de meget op i troværdighed og kvalitet og derfor går de bestemt ikke på kompromis med deres produkter. De har mere end 20 års erfaring indenfor branchen og er specialister i deres fag. Derfor kan du være sikker på at få de bedste produkter til dine klienter såsom biofreeze og et væld af andre smertelindrende produkter.