Betjen gæsterne hurtigere og bedre med serveringsvogne

By:

Når det går hurtigst i hotel- og restaurantbranchen, skal mange hundrede gæster betjenes på samme tid. Både på restauranter og hoteller bruger man derfor ofte serveringsvogne, som gør det muligt for personalet netop at levere og afhente mad, service og linned hos flere gæster ad gangen.

En serveringsvogn har oftest 2-3 hylder, hvorfor den kan transportere mange genstande. Vognene kan også fås med skuffer og skabe, hvis der skal fragtes mindre skridsikre genstande. Et skab med lås kan sikre, at personalet godt kan slippe vognen af syne, uden at værdigenstande eller varer sættes på spil.

Vognene kan fremstilles enten i hårdfør plastic eller aluminium. Begge materiale er særdeles robuste og lette, så vognen i sig selv ikke er en belastning for føreren. Aluminiumsvognen er meget nem at holde ren, mens plasticvognen er billigere. Derudover handler dit valg mest om hvilket udseende, du foretrækker.

Vælg den serveringsvogn, der passer til dine behov

Når du vælger serveringsvogn til din virksomhed, skal du vælge efter virksomhedens behov. Det nytter ikke at købe en stor, prægtig vogn, hvis du for eksempel har en lille restaurant med meget lidt gulvplads. Omvendt kan en lille vogn til et stort hotel nemt risikere at blive overbelastet.

Du bør altid orientere dig om maksbelastningen af den vogn, du vælger. Serveringsvogne er praktiske, så længe de ikke overbelastes – for mange tallerkner kan omvendt ende i et forfærdeligt spild, når uheldet er ude.

Der er et stort potentiale i at effektivisere betjeningen af dine kunder med en serveringsvogn, så tag et kig på det store udvalg af vogne, som selvfølgelig kan tilpasses din virksomheds behov. Dit personale vil med stor sandsynlighed også sætte pris på det nye værktøj, som også aflaster dem fysisk i forhold til at skulle løfte færre genstande.

Posted in: Rengøring