3 ideer til grønne løsninger i have og hjem

By:

Har du en trang til at renovere og skabe nyt i dit hjem for at give det hele lidt liv? Et hjem skal være det sted, hvor man hver dag kan finde ro og tilfredshed, fordi man selv er med til at skabe det. Du har et utal af muligheder, og vi kommer her med tre råd til, hvordan du får grønt ind hos dig.

Plantesten

Plantesten super 8 er egentlig betonfliser, eller det ligner det i hvert fald, hvori der er nogle huller, som man kan plante planter i. Passer perfekt til en indkørsel eller et anlæg i haven, hvor man gerne vil have planter et bestemt sted uden at skulle grave en masse. Det kan samtidig faktisk se rigtig pænt ud med mange plantesten i træk med forskellige planter.

Hængende planter

Vi danskere bruger generelt kroge og afsatser for lidt i vores hjem. Men det kan være rart at have noget til at bryde det meget stilrene, kolde skandinaviske look en gang i mellem, og her er hængende planter et fantastisk alternativ. Det er noget, de færreste har, og så giver det bare en rigtig personlig fornemmelse, som kan være svær at erstatte.

Dyrk urter i vindueskarmen

Du kan købe de kedelige engangskrydderier nede fra Netto, eller du kan købe friske urter og se dem vokse ud igen, når du har brugt dem én gang. Det er bæredygtigt, det er billigt, og du kan være selvforsynende i rigtig lang tid, hvis du har grønne fingre og formår at holde liv i dine forskellige urter.

Posted in: Beton