3 gode råd til den voksende virksomhed

By:

Har du en virksomhed i stor vækst, og vil du gerne sikre dig, at du bevarer kontrol over alle aspekter af din virksomhed? Så forstår vi dig godt, men det kan være svært i et voksende start-up at være i fuld kontrol over alle dele, og man kan være nødt til at give lidt slip. Vi giver dig her tre gode råd til, hvordan du kan gøre væksten af din rejse effektiv og sikker.

Sikr jeres mails

I nærmest alle forretning er mails vigtige, og der kan være fortrolige informationer, som ikke skal deles med andre end jer og jeres kunde eller partner. Hvis din mail er usikker, går det både udover dig og din kunde, og du kan altså skade to forretninger, hvis du ikke har en sikker mail.

Invester i markedsføring

Hvis du har en webshop, er en stensikker vej til salg gennem annoncer på sociale medier og Google. Du betaler per klik, og hvis din webshop og annonce er pæn og modtagelig, er det sikre varme leads lige til din hjemmeside. Har du altså ekstra penge til overs, kan du meget risikofrit bruge dem på markedsføring af dine produkter. Der findes utallige bureauer, som kan hjælpe dig på vej.

Få jeres data i skyen

Når man vokser som virksomhed, skal den information, som nøglemedarbejdere sidder inde med, ud i virksomheden i stedet for at forsvinde, hvis medarbejderen engang smutter. Du bør også kontraktuelt forhindre, at de bare smutter og kan tage kunder med. Alt dette er en del af det at vokse som en virksomhed, og det kan være en god idé med konsulentstøtte til denne proces.

Posted in: Teknologi